Edelleen kosteutta…

Parveketta kuivataan edelleen, ja uusimmat kosteusnäytteet eivät tuoneet toivottua iloa. Arvot ovat edelleen liian kosteat, eikä päällystystyötä vielä voida aloittaa. Kosteiden sääolosuhteiden takia arvot eivät myöskään ole kovasti parantuneet sitten viime mittauksen.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi taulukko suurempana.

Kuivattamista siis jatketaan edelleen. Sulakeongelmien takia kuivattimia ei voi määrällisesti lisätä, joten uutena toimenpiteenä parveketta suojaavaa pressua nostetaan kauttaaltaan, jotta lämmin ilma kiertäisi paremmin.

Toivottavasti pääsisimme taas viikon kuluttua ottamaan uusia kosteusnäytteitä, jotka kertoisivat paremmista luvuista. Kohta tulee kilpajuoksu talven kanssa!

4 vastausta artikkeliin ”Edelleen kosteutta…

  1. Jonna

   Kolme viikkoa sitten edellisen päivityksen. Ihan liian kauan – tunnustan! Työkireet ovat vieneet mennessään, eikä kotirintamalla mitään erikoista ole tapahtunut.

   Lupaan päivittää loppuviikosta/viikonloppuna 🙂

   Vastaa
 1. Anonymous

  Kannattaa jutella urakoitsijan kanssa siitä, onko ylipäätään järkeä enää tänä syksynä yrittää pinnoitusta. Sekä bitumimattojen liimaus että pintavalu vaativat riittävän lämpötilan onnistuakseen kunnolla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *