Olohuoneen elektroniikkataso esittelyssä

Tässä väliin ”vanhempi” kuvapäivitys:

Alkuun, kuten varmaan monen muunkin muuttajan kodissa, olohuoneen lattialla jökötti kodin viihde-elektroniikka. Meillä näin vajaan vuoden muutosta kesällä 2011.

Sohvapöytääkin etsimme tovin, ennenkuin päädyimme Ikean valkoiseen, korkeakiilto Tofteryd-pöytään. Strategiana oli siis löytää sohvapöydän tyyliin sopiva valkoinen, mieluiten korkeakiilto taso, johon viihdeelektroniikka mahtuisi piiloon. Piilotettavia koneita oli subbarin lisäksi kotiteatterin ohjausyksikkö, Blu-Ray -soitin, digiboksi ja wlan-laite.

Syksyn 2012 Habitare-messuilla bongasin Kruunukalusteen Oliivi tv-tason. Se oli ulkonäöltään mieluinen ja varmasti korkelatuinen. Ikävä kyllä se oli mitoiltaan liian iso (minimileveys kahdella osalla 180 cm) ja turhan kallis (kahdella lasisella kippiovella 759 euroa).

Etsintä jatkui, kunnes päädyimme jälleen kerran Ikeaan. Valitsimme olohuoneen elektroniikkalaitteiden säilytystasoksi Bestå-sarjan valkoisen, korkeakiilto tason. Se oli kahdella moduulilla (umpinainen ovi ja lasinen ovi) sopivasti 120 cm leveä, ja sopi ulkonäöltään hyvin kokonaisuuteen. Hintakin oli Oliivi-tasoon verrattuna hyvin paljon huokaempi: vain reilu 100 euroa maitolasipäällyslevyineen!

Tässä lopputulos kuvina:

2 vastausta artikkeliin ”Olohuoneen elektroniikkataso esittelyssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *