Coco Chanel

Anteeksi, en voi olla jakamatta pari kuvaa kanssanne.

 

Pikku-Coco tulee kotiin vasta helatorstaina, mutta kävimme katsomassa häntä tänään Tampereella Hilma-kissan luona.

Nyt on jotain kivaakin odoteltavaa Helsingin hallinto-oikeuden päätöksen lisäksi 🙂

6 vastausta artikkeliin ”Coco Chanel

 1. Anonymous

  Hei Jonna,
  En tiedä kiittäisinkö vai moittisinko… Eli löysin blogisi joki aika sitten, sattumalta, etsiessäni teidän kadulla myynnissä ollutta taloa. Nyt olen blogilistasi kautta löytänyt muitakin blogeja, ja niiden kautta taas muita… ja AIVAN koukussa pariin… Aivan uusi maailma avutunut. Yhtenä yönä kahlasin kolmeen asti erilaisia blogeja läpi – selitin miehelle, että veropapereita ja paria työasiaa hoitelin ja IHAN VAAN muutamaa blogia katselin… Ehkä kuitenkin kiittelen! Tälläinen nörttitaidotonkin oppii uutta maailmasta!
  Ja Coco on tosi söpö. Hyvää pääsiäistä!
  Elina

  Vastaa
  1. Jonna

   Kiitos Elina ihanasta kommentistasi. Minulla taisi käydä samoin jokunen vuosi sitten, kun päätimme aloittaa rakentamisen ja minä bloggaamisen. Tosin en voinut syyttää veropapereita siihen aikaan vuodesta 🙂

   Miten Viikatetiellä olleen talon kanssa meni?

   Vastaa
 2. Marika T.

  Söpö otus 🙂

  Meillä on niin päin, että mies on aivan kissaihminen henkeen ja vereen. Kolme kissaa meillä jo asustaa ja nyt olen päättänyt pitää pintani – neljättä EI tule. Eilen mies ehdotti, että menisimme jonkun tutun luokse katsomaan kissanpentuja pääsiäisenä.. Ei! Kahlitsen miehen kellariin, ettei se mene lähellekään niitä! 😀

  Vastaa
  1. Jonna

   Voi miesparka, kun joutuu viettämään pääsiäisen kellarissa kahlittuna.. 🙂

   Cocolla on tarkoitus teettää pennut parin vuoden sisällä. Joudun varmaan sitomaan omatkin käpäleeni selän taakse, ettei yksi pienokainen sitten löytisi peiton alta, kun kaikki muut ovat viety usiin koteihin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *