Terassilämmitin – check!

Stockmannin hulluilla päiväillä oli tarjouksessa terassilämmitin, jonka päätimme hankkia terassikauden alku- ja loppupään lämmikkeeksi.

Kyseessä on siis Landmannin terassilämmittimien perusmalli. Ei mikään tosi nätti, kuten aikoinaan havittelemiani Italfalot, mutta kelpo kapine. Harmaa metalli, korkea ja toivottavasti myös hyvin lämmittävä.

Hinta ei ollut paha, vain 129 euroa, kun normaalihinta esim. Taloon.com nettikaupassa on 179 euroa.

5 vastausta artikkeliin ”Terassilämmitin – check!

 1. Anonymous

  Hei anonyymi lisää vielä,että siskon porukoilla lapissa on sama lämmitin ihan taivasalla.Talvella nostavat siihen jätesäkin päälle,koska eivät käytä sitä talvisin,niinkuin me käytetään.Eli siellä lapissakin on ollut pari-kolme vuotta ja edelleen ihan ok peli.
  T. Merja

  Vastaa
 2. Anonymous

  Meillä on ollut tuo jo 3-v rantasaunan terassilla(eli katoksen alla).Tuulisella ilmalla kaipaa hieman seinämää,että lämmöt ei mene tuulen mukana.Tyynellä ilmalla on kyllä ihan mahtava,niinkuin viime viikonloppuna,kun odottelimme sen alla saunan lämpiämistä.Meillä se on ulkona siinä katoksen alla ympäri vuoden,ja hyvänä on pysynyt.On ainakin meidän perheessä kovalla käytöllä,eikä harmita vaikka kaasua kuluu….yllättävän vähän kuitenkin,koska ei sitä useinkaan tarvitse täydellä teholla käyttää.

  Vastaa
  1. Jonna

   Hienoa! Kiitos palautteestasi Anonyymi. Toisin sanoen uskoisi, että lämmitin kestää hyvin ulkosalla ilman katostakin, jos vaan hupun jaksaa hankkia!

   Vastaa
 3. Tomi

  Tuleeko tuo teillä ihan taivasalle vai katon/katoksen alle?

  Itsekin olen moista ajatellut, mutta arveluttaa miten kestää sään armoilla taivasalla…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *