Päivän urotyö

Tänään Villa Viikatteessa on tehty pihatöitä, tarkemmin sanottuna maalaustöitä pihalla. Lauantaina jynssättiin terassilaudoitus ja -kalusteet, tänään niitä on sitten maalailtu ja öljytty.

Huhhuh, mikä työrupeama!

Kalustekomppania öljyttynä.

Tänä vuonna sävytettyä terassiöljyä jäi sen verran yli, että sain myös keittiöpuutarhani laatikot maalattua. Mainittakoon, että lattikot ovat vuorattu vahvalla muovilla, jottei kestopuu eikä maalikaan tule kosketuksiin mullan kanssa.

Vinkki: Valkoiset sähköputket ovat juuri sopivan taipuisat, että ne saa pingotettua kaarimuotoon viljelylaatikkoihin. Kaaret kannattavat harsoa, joka lämmittää taimia kasvukauden alussa.

Yksi vastaus artikkeliin ”Päivän urotyö

  1. Sandra

    Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I discovered your Päivän urotyö | Projekteista isoin page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://ittsy.com/it/3x

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *