Seinäkello hankittu ja asennettu

Kirjoitun reilu pari kuukautta sitten seinäkellomietinnöistäni. Kuten arvelinkin päädyimme hankkimaan Nomo OJ-kellon. Tilasin sen Palorannan verkkokaupan kautta ja toimitus sujui moitteettomasti kolmessa arkipäivässä. Väriksi valitsimme mustan ja koko on tuo pienempi, jonka halkaisija on 50 cm.

Asensin kellon (liimasin koneiston ja tuntitäplät) seinälle yhtenä yönä, kun en saanut unen päästä kiinni. Tältä se näyttää:

Tuossa taaempana kuvassa näkyy muuten valkoinen porrasjakkara, josta myös kirjoitin blogissani taannoin. Se sopii mielestäni oikein hyvin kokonaisuuteen. Jakkara on nimeltään Askel ja se on hankittu Iskusta.

2 vastausta artikkeliin ”Seinäkello hankittu ja asennettu

  1. Jonna

    Hei Mika!

    Ihan hyvä pointti ja itsekin tarkistin asian kahteen otteeseen, ennen kuin liimasin kellon seinään.

    Koneistoon ja patteriin pääsee helposti käsiksi eikä se ole liimattu seinään kiinni. Taustaosan voi kiinnittää seinään joko liimalla/teipillä tai ruuvilla. Osat irtoavat toisistaan helposti ja ilman väkivaltaa, joten patteriston vaihtokin sujunee helposti.

    Kiitos, meidänkin mielestä oikein hyvän näköinen ostos 🙂

    Vastaa
  2. Mika

    Onpa tyylikäs ja hieno! Pitääkin laittaa hankintapaikka korvan taakse, jos hankkisi samanlaisen joskus itsellekin. Nyt pitää vaan ensin rakentaa talo kellon ympärille. Pariston vaihto käy ilmeisestikin ihan kätevästi, eli ei kai koko kellon koneisto ei ole hetipiti liimalla seinässä kiinni?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *