Here comes the sun

Syksy on ollut harvinaisen sateinen, joten Beatlesin vuonna 1969 julkaisema kappale ”Here comes the sun” tuntuu tähän sopivalta.

Little darling, it’s been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it’s been here
Here comes the sun

Here comes the sun, and I say
It’s all right
Vastaan samalla Lehmihakan Eijan lähettämään Sunshine Award -haasteeseen:
  
Lempinumero
Lottorivissä (lottoan siis enimmillään pari kertaa vuodessa) pitää aina olla numero 23. Aikoinaan pelasin myös salibandya numerolla 23. Syntymäpäiväni on 23. päivä.

Alkoholiton suosikkijuoma
Kotiruoan kanssa lasi kevytmaitoa on parhautta. Töissä lipitän teetä, Novellea tai joskus Cokis Zeroa. Viikonloppuaamuisin tykkään nauttia runsaasta Tropicana tuorepuristetusta mehusta. Tropicana La Rossalla saa parhaan aamun aloituksen.
Lempieläin
Reilu puoli vuotta sitten olisin vielä vastannut koira. Nyt tästä vannoutuneesta koiraihmisestä on tullut kissaihminen pikku-Bertan myötä. Kissan hyviä puolia on se, että voin paremmalla omatunnolla tehdä pitkää päivää töissä. Kissalla kun on oma sisävessa, kun taas koira joutuu odottamaan jalat ristissä emännän kotiin tuloa.

Berta 8kk lokakuussa 2012.

Facebook vai Twitter
Facebook. Ehdottomasti. No dicussion.

Intohimoni
Intohimoja on monia. Kuinka ikävältä se kuulostaakaan, minun on pakko vastata, että yksi intohimoistani on työni. Opettelen työn kohtuullistamista. Oma, hieno ja uusi koti edesauttaa asiaa. Toinen intohimoni on puutarha ja piha. Viherpeukaloksi ryhdyin vasta vajaa vuosi sitten. Yllätyin, kuinka syvälle olen hurahtanut puutarha-askareissani.

Suosikkiviikonpäivä
Perjantai. TGIF. Koko viikonloppu on vielä edessä.

Suosikkikukka Maljakossa ruusu tai tulppaani. Puutarhassa lobelia, tulppaani ja loistosalvia.  

Loistosalvia pahaassa kukinnassa.

Annan Sunshine Awardin eteenpäin seuraavalle kahdelle blogille: Villa Minimalista ja Jämerä-koti Westerhageniin. Toivottavasti ehditte ottamaan haasteen vastaan!

Sunshine Award on tunnustus blogeille jotka positiivisuudellaan ja kekseliäisyydellään inspioi lukijoitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *