Kosteusmittauksen tulokset, nro 3

Meillä kuivatellaan vielä. Edelleen. Jatkuvasti. Koneet kuluttavat sähköä taukoamatta parvekkeella. Ongelmia on edelleen sulakkeiden kanssa.

Saimme vihdoin eilen uudet kosteusmittaustulokset:

Klikkaa kuvaa nähdäksesi taulukko suurempana.

Paremmalta näyttää ja suunta on oikea. Mutta vielä ei ole niin hyvissä lukemissa, että korjaustöissä voisi edetä. Jotta rakenne voidaan pinnoittaa, kosteuslukujen tulisi olla 15-painoprosenttia 0-50 millimetrin syvyydesta mitattuna. Ainakin viikko lisää kuivattelua siis…

Aiemmat mittaustulokset löytyvät täältä.

2 vastausta artikkeliin ”Kosteusmittauksen tulokset, nro 3

 1. Anonymous

  Muistaakseni alussa Hotörexin ”ammattilaiset” eivät laittaneet kuivaimia. Nyt sitten pinnoittaminen ei ole mahdollista ilman alueen totaalista huputtamista ja plussalla pitoa.
  Kaikki muut ”kivirakenteiset” talot olisivat olleet huomattavasti nopeammin kuivavia ja vähemmän rakennus aikasta sateen suojaa tarvitsevia. Vaahtobetoni Hötörex on rakenteeltaan kuin pesusieni. Siitä syystä pidän hötörex taloa puutalon tasoisena, en kivitalona!

  Vastaa
  1. Jonna

   Hei Anonyymi Asiantuntija!

   Tunnut tietävän paljon kutsumastasi ”hötörex” eli siporex-rakennusmateriaalista. Jopa sen verran paljon yhdistettynä tiiviiseen kommentointiisi, että rupean miettimään edustatko Jämerän kilpailijaa ja agendallasi on siporexin mollaaminen.

   Meidän mielestä siporex on loistava, luonnollinen, energiatehokas ja kestävä rakaisu, ja siksi valitsimme juuri Jämerän talotoimittajaksemme. Se, että meidän kohdalle sitten sattui susi rakennusporukka, joka rakensi parvekkeemme vesieristyksen vastoin rakennuspiirustuksia on eri asia.

   En jatkossa julkaise loukkaavalta tuntuvia nimettömiä kommenttejasi. Ymmärrät varmaan ratkaisuni. Haluan pitää blogini avoimena ja positiivisena foruumina.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *